El vicesecretari general d'Imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià
El vicesecretari general d'Imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià

El vicesecretari general d'Imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana ha analitzat en una roda de premsa els escrits de la Fiscalia i assegura que el judici és una farsa i malauradament la sentència ja ha estat dictada

El vicesecretari general d’Imatge i Comunicació d’Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha assegurat que un cop analitzats els escrits de fiscalia i les peticions de condemna, la conclusió és clara, aquest judici serà una farsa basada en un relat inventat i està clar que “l’independentisme és el moviment que està fent trontollar de debò el règim del 78 i la seva estructura de poder”.

Sabrià assegura que “la presó i l’exili estan despullant el règim del 78 i tota l’estructura de l’Estat que la sustentava. Són la seva gran derrota” i ha afegit que “l'independentisme és l’única cosa que està fent tremolar la monarquia, el sistema judicial, els principals partits polítics, els cossos policials, però també les grans empreses i les estructures que aguanten un sistema d’interessos que no volen perdre el seu poder”

Sabrià diu que un cop revisats els textos de fiscalia es pot certificar una vegada més que “aquest judici no és més que una farsa, un relat inventat, amb proves i escrits que no s’aguanten per enlloc, amb delictes que no existeixen i amb una instrucció absolutament irregular”. El responsable d'imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana ha reiterat que “malauradament ja s’ha dictat sentència i només s’intenta vestir la farsa. L’únic objectiu és condemnar la voluntat democràtica de tot un poble, i fer-ho castigant, generant patiment a aquelles persones que formaven el Govern d’aquest país, a la presidenta del Parlament de Catalunya i als responsables de les entitats cíviques d’aquest país”.

La presó i l’exili estan despullant el règim del 78 i tota l’estructura de l’Estat que la sustentava i seran la seva gran derrota
Sergi Sabrià Vicesecretari General d'Imatge i Comunicació
 Sergi Sabrià en un moment de la roda de premsa
Sergi Sabrià en un moment de la roda de premsa

Sergi Sabrià ha explicat que per l’Estat aquest procés ha començat i ja no el poden aturar perquè amb la seva actuació l’únic que estan aconseguint és destruir encara més ràpid el seu propi estat. “Aquest procés és imparable i el que queda ara és posar-se a treballar per traçar una estratègia comuna i posar-nos a treballar”, ha assegurat.

Amb aquesta actuació de l'Estat, Sabrià considera que “l’Estat espanyol diu que no l’importa destruir el seu propi estat de dret per defensar la unitat d’Espanya, no l’importa el ridícul internacional, el desprestigi del món democràtic, i aquí no hi ha diferències entre PP, PSOE i PSC”.

Etiquetes