Sabrià: “A punt d’arrencar la campanya electoral, torna a fer-se present la repressió; però persistim perquè a les urnes és on ens fem forts”

Els republicans demanen fer front comú contra la repressió i les clavegueres de l’Estat

El president del grup parlamentari d’Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha afirmat que a les portes d’una campanya electoral, s’ha tornat a utilitzar la repressió en una causa general per “fer-nos renunciar a votar, a la República”. “A punt d’arrencar la campanya, torna a fer-se present la repressió: la revenja per l’1-O és cara i és dura. Però persistim perquè a les urnes és on ens fem forts i ens sentim més valents”, ha assegurat Sabrià al Parlament.

El dirigent dels republicans ha constatat així que el processament d’una trentena de persones més per l’1-O coincideix amb l’inici d’una nova campanya que “vol fer miques l’independentisme, que ens vol doblegar, que ens vol afeblir i prohibir”.

En reclamar també la de l’Adrià i la Tamara Carrasco, Sabrià ha apuntat també que aquests darrers dies s’ha tornat a sentir “la pudor de les clavegueres”. I en condemnar l’escàndol d’ara contra Podemos, Sabrià ha resolt: “Vam veure les clavegueres fa tres anys, amb l’Operació Catalunya. I queda clar que no han marxat. Que Governi qui Governi a Madrid hi són per quedar-s’hi; l’Operació Catalunya va ser el primer intent d'aturar-nos i vam trobar a faltar alguns suports”, ha lamentat Sabrià.

Per tot plegat, el president dels republicans ha reclamat un front comú, on també hi hagi el PSC, per “fer net, per eliminar praxis repulsives i per suprimir les clavegueres de l’Estat”. “Ens agradaria veure’ls en bloc, contundents, també en la denúncia contra la repressió; i no personats en la causa de l’1-O a través de l’advocacia de l’Estat”, ha reclamat Sabrià als socialistes.

Etiquetes