Simó: 'A sis mesos del 27S treballem per seguir sumant, cal convèncer els indecisos per assolir l'alliberament nacional i social'

La portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Anna Simó, ha explicat que 'el preacord de full de ruta assolit divendres passat és imprescindible per poder fer la feina més necessària a sis mesos del 27S que és seguir sumant altres forces polítiques i sobretot la ciutadania que encara està indecisa. Cal convèncer amb arguments totes aquelles persones que encara tenen preguntes i dubtes per poder assolir l'alliberament nacional i social'.

Simó ha assegurat que 'les forces polítiques que treballem per l'emancipació nacional i social tenim molta feina i l'hem de fer fugint dels populismes per una banda i també, per altra banda, de les afirmacions d'una antiga política feta des de l'estómac que posa en risc la convivència com és el cas del senyor Garcia Albiol del PP'.


Diàleg obert? Rajoy només es tanca al diàleg

Anna Simó ha afirmat que 'lluny de les interpretacions d'algunes enquestes, l'independentisme no està caient i conserva la mateixa majoria parlamentària'. Sobre el diàleg obert que diu seguir oferint el president espanyol, la portaveu republicana ha insistit que 'Rajoy reitera el que sempre diu i mai fa, diu oferir diàleg obert quan és ell qui marca de què es pot parlar i de què no es pot parlar, és un diàleg tancat i infructuós. No n'esperem res i hauria de servir per obrir els ulls dels qui encara pensen a rebre una resposta diferent de cap Govern espanyol'.

Etiquetes