Som la millor garantia perquè allò que el poble de Catalunya ha engegat acabi bé i també per ajudar a construir una altra Europa

Esquerra Republicana-NECat-Catalunya Sí ha presentat aquest matí el programa electoral de les eleccions al Parlament Europeu

El candidat d’Esquerra Republicana – NECat – Catalunya Sí a les eleccions al Parlament Europeu, Josep-Maria Terricabras, acompanyat d’altres membres de la candidatura, ha presentat aquest matí el programa electoral de la coalició de cara el 25 de maig.

Terricabras ha destacat que ‘som la millor garantia perquè allò que el poble de Catalunya ha engegat acabi bé i també som la millor garantia per ajudar a construir una altra Europa, més justa, més social i que pensi en les persones'. El candidat ha afegit també que ‘som la millor garantia per mantenir la unitat de les forces sobiranistes al Parlament de Catalunya’. Terricabras, ha explicat que ‘no anem a Europa a castigar ningú. Hi anem amb una proposta d’il·lusió i en positiu per aportar idees i afegir-nos a aquells que proposen canviar Europa’.

A l’acte de presentació del programa electoral hi ha intervingut Ernest Maragall –NECat-, que ha parlat de les propostes econòmiques. ‘Volem posar la democràcia per sobre l’economia’, ha manifestat. El candidat Jordi Solé, ha asseverat que ‘volem portar a Europa iniciatives perquè la UE es pronunciï sobre el principi democràtic i sobre el referèndum del 9N’. Elisabet Nebreda, candidata per Barcelona, ha reiterat que al programa ‘posem la ciutadania per sobre, per defensar l’Europa de les persones davant els interessos de les elits econòmics’. La secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira ha presentat l’acte i ha fet una crida a la participació el proper 25 de maig per tal de mostrar al món la voluntat del poble català.