Els consellers Vergés i Bosch conversant amb representants del cos consulat
Els consellers Vergés i Bosch conversant amb representants del cos consulat

Salut ha reiterat que Catalunya està preparada per a detectar i tractar el coronaviurs i ha destacat que no ens trobem davant d’una situació excepcional

Els diferents casos de coronaviurs han fet alertar a la ciutadania. És per això, que la consellera Alba Vergés i el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, han mantingut una reunió en el Departament de Salut amb els representants de prop de 50 països del cos consolar acreditat a Barcelona per explicar el protocol de prevenció i atenció a la ciutadania en referència al coronaviurs.

La Generalitat de Catalunya ha establert el Protocol d’actuació a Catalunya davant de casos sospitosos del nou coronaviurs. A més, des de fa dies, l’Agència de Salut pública de Catalunya, està duent a terme moltes actuacions, especialment, en el marc de la propera edició del Mobile World Congress que se celebrarà a Barcelona.

Des del departament de Salut s’ha reiterat que Catalunya està preparada per a detectar i tractar el coronaviurs i s’ha destacat que no hi ha cap cas i que no ens trobem davant d’una situació excepcional.

A la reunió, entre els prop de 50 membres hi havia representants de països com la Xina, Regne Unit, Estats Units, Japó, Alemanya, França, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Croàcia, la República Txeca, Països Baixos, Malàisia, Filipines, Argentina, Brasil, Hongria, Ucraïna, Perú i Romania, entre d’altres.