Diana Riba: “La coalició Ara Repúbliques ens ha donat grans fruits i es fa gran amb el manifest d’avui amb forces polítiques de tot l’estat”

La candidata d’Esquerra Republicana, Diana Riba, ha signat, juntament amb altres formacions polítiques, el manifest de la coalició d’Ara Repúbliques per a les eleccions al Parlament Europeu

La candidata d’Esquerra Republicana, Diana Riba, ha destacat la força de la coalició Ara Repúbliques, remarcant que “ens ha donat grans fruits”, així com la importància d’aquestes eleccions, recordant que “El 60% de les lleis que ens afecten venen d’Europa”, en el marc d’un acte a Barcelona.

Diana Riba ha emplaçat els socialistes que responguin: “Seguiran comprant les polítiques migratòries que són d'extrema dreta o podrem fer una esquerra forta que aturi l'extrema dreta ampliant els drets i llibertats dels pobles?”. I ha destacat que “Ara Repúbliques som l’única força que ens comprometem a lluitar per aquest augment de drets humans”.

Riba, a més, ha signat aquesta tarda el manifest de la coalició Ara Repúbliques per a les eleccions al Parlament Europeu juntament amb el candidat d’EH Bildu, Pernando Barrena; el responsable de relacions internacionals del BNG, Rubén Cela; i el representant d’Ara Més, Biel Cursach. A la sigantura també han participat diverses formacions de la resta de l’estat espanyol: el coordinador nacional d’Ahora Canarias/Unidad del Pueblo, Vicente Quintana; el cap de llista d’Esquerra Republicana al Pais Valencià, Mikel Forcada; el responsable d'Europa d'Esquerra Unida i Alternativa, Arnau Piqué; la coordinadora del comitè executiu de Comunistes de Catalunya, Cristina Bedmar; i el secretari d’internacional de Puyalon, Chemari García. També han firmat el manifest Andecha Astur i Anova.

Llegeix el manifest aquí.