Junqueras: 'Des de la presó de Soto del Real, us demano que guanyem aquestes eleccions i tenyim de groc tot el mapa de Catalunya'

El president d'Esquerra Republicana i candidat al Congrés envia una nota a la militància del partit animant a fer el darrer esforç perquè l'independentisme guanyi aquestes eleccions i s'enviï un missatge al món

Aquestes eleccions són una cita amb la història, a Catalunya tornen a ser un plebiscit entre repressió i democràcia i no podem permetre que s’imposin els del 155.

Falten poques hores per votar i ningú es pot relaxar, som ja a la recta final i tenim a les nostres mans que l’independentisme guanyi per primera vegada les eleccions espanyoles a Catalunya. No podem desaprofitar aquesta oportunitat. Des de la presó de Soto del Real us demano que feu confiança a ERC, un partit amb 88 anys d'història impol·luta treballant per la independència, feu que guanyem aquestes eleccions i tenyim de groc tot el mapa de Catalunya. Enviem un missatge clar al món: Catalunya vol ser lliure i segueix lluitant per la justícia, la democràcia i la llibertat.

Necessitem ser forts i obligar el PSOE a respectar Catalunya. Necessitem ser forts per construir una República per a tothom. Fins a la victòria, sempre! Guanyarem!

Us estimo molt!

Etiquetes