Marta Molina durant l'acte de suport celebrat a l'auditori del CIEMEN. MARC PUIG
Marta Molina durant l'acte de suport celebrat a l'auditori del CIEMEN. MARC PUIG

La secretària de Moviments Socials d’Esquerra Republicana declara aquest dimecres acusada de terrorisme en la causa de Tsunami Democràtic

Visiblement emocionada i davant un auditori del CIEMEN ple d’amics i amigues, representants polítics i d’entitats, la secretària de Moviments Socials d’Esquerra Republicana, Marta Molina, ha explicat aquest dimarts que la decisió de presentar-se a declarar en la causa de Tsunami Democràtic és “una decisió política”, perquè “és necessari també que hi hagi algú aquí i els qüestioni les seves acusacions absurdes”. “I els hi digui mirant-los als ulls”, ha reblat.

“Aquesta causa política s’ha de batallar des de tot arreu”, ha defensat Molina, que ha agraït als companys i companyes a l’exili que “treballen per aconseguir complicitats internacionals per fer valdre els nostres drets polítics individuals i com a poble”.

Soc conscient que puc anar a la presó, i ho assumeixo, però l’estat haurà d’assumir les conseqüències de tornar a tenir presos polítics”, ha dit en relació a la declaració per videoconferència que efectuarà aquest dimecres en la causa que l’investiga per terrorisme, juntament amb la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, el diputat al Parlament Ruben Wagensberg, i vuit persones més.

Molina ha denunciat que “això no va de justícia, sinó d’ideologies”, i ha denunciat que la justícia espanyola “s’inventa relats que no aguanten per enlloc” per tal d’imposar “la pena màxima, per un delicte de terrorisme”. Davant d'això, ha reivindicat el "triomf de la democràcia" que suposa la llei d'amnistia: "Els vam guanyar l’1-O, els tornarem a guanyar ara amb la llei d’amnistia, i d'aquí uns anys els tornarem a guanyar tenint un estat propi reconegut internacionalment", ha dit.

“Els que sou avui aquí i el que representeu em referma en les meves conviccions i em dona una força infinita per afrontar el que calgui”, ha conclòs.

Etiquetes