Natàlia Garriga Ibáñez

Sant Cugat del Vallès 11 de maig de 1969

Consellera de Cultura

  • Consellera de Cultura

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i té un Mestratge en funció directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També ha cursat el Postgrau de comptabilitat per a advocats, a la Facultat Empresarials Universitat de Barcelona.

És sòcia d'Òmnium Cultural i de Juristes per la llengua.

Actualment és la secretària de Política Cultural, Educació i Esports. Exerceix també de directora de serveis del Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda del Govern. Va començar a treballar a la Generalitat de Catalunya l’any 1989, al Departament d’Economia, a l’Institut Català del Crèdit Agrari. També ha estat al Departament de la Presidència i al de Cultura. Va ser gerent, entre 2007 i 2016, de l’Institut Català de les Empreses Culturals i professora d’Introducció al Dret dels estudis d’Economia i Empresa, entre 1998 i 2014, a la UOC.

És militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2001. Ha estat a l’Executiva de la Sectorial de Justícia i els darrers anys ha estat membre de la Sectorial d’Administracions Públiques.

El 26 de maig de 2021, va ser nomenada Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Pots llegir el seu perfil complet aquí.