Anna Camps, Jordi Orobitg i Anna Torrentà
Anna Camps, Jordi Orobitg i Anna Torrentà

La fins fa pocs dies delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; Jordi Orobitg, tercer tinent d'alcaldia de Lloret de Mar; i l'alcaldessa d'Ordis, Anna Torrentà, recolliran l'acta com a diputades d'Esquerra Republicana al Parlament en substitució d'Ester Capella, Anna Caula i Sergi Sabrià, que han presentat la renúncia els darrers dies.

Per a la llista de la Federació de Girona, entrarà Torrentà perquè Laia Cañigueral ha estat nomenada delegada del Govern a les comarques gironines. Tant Torrentà com Camps i Orobitg presentaran la documentació necessària els propers dies.

Alba Camps (Puig-reig, 1989) és llicenciada en Sociologia per la UAB, i té un postgrau i un màster en resolució de conflictes i promoció de la convivència. Va ser regidora dels republicans al seu municipi des del 2015 fins que va ser nomenada delegada del Govern a la Catalunya Central.

Jordi Orobitg (Barcelona, 1966) és advocat, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Lloret de Mar, on ara és tercer tinent d'alcaldia. I va formar part de les dues darreres legislatures al Parlament, on ha treballat en àrees com Justícia, Empresa i la comissió d'investigació de l'aplicació del 155, entre d'altres.

Anna Torrentà (Ordis, 1972) és diplomada en Ciències Empresarials per la UdG. Estudiant de grau de Llengua i Literatura catalanes per la UOC, Torrentà és alcaldessa en aquest municipi de l'Alt Empordà, on en aquesta segona legislatura governa en solitari.