Raquel Sans Guerra

Valls 09 juny 1980

Vicesecretària general de Feminismes i LGTBI

Diputada al Parlament de Catalunya per Tarragona.

Llicenciada en Periodisme i postgrau en Periodisme Sociolaboral per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un màster en Formació de Professorat de Secundària especialitzat en Llengua i Literatura espanyola. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, tant en l’àmbit local com nacional; també ha desenvolupat tasques de gestió cultural a l’Ajuntament de Tarragona. Cap de Gabinet de la Delegació del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona durant dos anys i fins l’aplicació del 155. Professora associada de Comunicació a la URV i mare de tres fills.

Castellera de la Colla Joves Xiquets de Valls. Directora del documental ‘El somni de Pau Casals. 25 edicions del Concurs de Castells’. Autora de diversos llibres de temàtica castellera. Apassionada de la comunicació en qualsevol de les seves formes i de la Cultura Tradicional i Popular. Sòcia d'Òmnium Cultural. Feminista convençuda.

  • Diputada al Parlament de Catalunya en la XII legislatura (2018-2021).
  • En el Congrés Nacional d'Esquerra Republicana va ser escollida vicesecretària general de Dones.
  • A les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer del 2021, va ser la cap de llista d'Esquerra Republicana a Tarragona i va ser escollida diputada.
  • Actualment, el seu càrrec a l?Executiva Nacional d'Esquerra Republicana s'anomena vicesecretària general de Feminismes i LGTBI.


Si vols saber-ne més, llegeix aquest perfil de la Raquel Sans.