Eloi Hernàndez Mosella

Fonollosa 26 de setembre de 1987

Vicesecretari general de Coordinació Institucional

Alcalde de Fonollosa i president del Consell Comarcal del Bages

Nascut a Fonollosa el 26 de setembre de 1987, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Ensenyament d'Idiomes i Postgrau de Polítiques i Gestió Cultural.

Membre de l’executiva de l’Associació Catalana de Municipis, com a President del Fòrum de Joves Electes. Associat a Òmnium Cultural.

Anteriorment ha treballat com a cap de sala en un equipament escènic públic, i d’actor en una companyia de teatre familiar.

La seva passió és la política, la cultura i el teatre.

Té una gran dedicació, implicació i esforç cap al poble on viu i que l'ha vist néixer: Fonollosa

També és membre fundador del Grup de Teatre Faltagent i del Festival de Música "Vesprades sota l'Alzina", on forma part dels actuals equips de coordinació.

Participo en les caramelles, el teatre, l'organització de la Festa Major i altres actes i activitats del poble i municipi.

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des del 2005, on ha assumir diverses responsabilitats orgàniques. Des del novembre de 2022, és vicesecretari general de Coordinació Institucional.