El President de la Generalitat i candidat a les properes eleccions del 12 de maig, Pere Aragonès.
El President de la Generalitat i candidat a les properes eleccions del 12 de maig, Pere Aragonès.

Els republicans també proclamen les candidatures de Marta Vilalta, cap de llista per Lleida; Raquel Sans, per Tarragona; i Laia Cañigueral, per Girona

L’Executiva Nacional d’Esquerra Republicana ha escollit Pere Aragonès com a candidat d'Esquerra Republicana a la reelecció de la presidència de la Generalitat en les properes eleccions al Parlament de Catalunya per la demarcació de Barcelona.

També han quedat validades per la Comissió de Garanties les candidatures de les altres demarcacions. En concret, Marta Vilalta, per Lleida, i Raquel Sans, per Tarragona, repeteixen com a caps de llista. En canvi, Laia Cañigueral encapçalarà per primer cop la candidatura per Girona a les eleccions del 12 de maig. Totes tres candidates han estat escollides després d’haver aconseguit els avals necessaris de la militància.

Ja queden definides, doncs, quines són les quatre persones candidates d'Esquerra Republicana a les quatre demarcacions en no haver-se presentat altres candidatures.

“És un honor i un orgull tornar a representar el partit a les properes eleccions. Em poso a disposició per treballar incansablement per tornar a ser el President de la Generalitat amb una majoria més àmplia que ens permeti seguir millorant la vida de tots els catalans i catalanes, tal com ja hem fet en la passada legislatura”, ha assegurat el president i candidat a la reelecció, Pere Aragonès.

A partir d’ara, el procés electoral continua en marxa per triar els membres que hauran d'integrar el conjunt de la llista electoral dels republicans, que haurà de ser ratificada el 2 d’abril pel Consell Nacional de la formació.