Tomàs Molina
Tomàs Molina

Ara Repúbliques reforça el seu perfil ecologista amb un figura destacada en l’àmbit de la lluita contra el canvi climàtic

El físic i meteoròleg Tomàs Manel Molina i Bosch (Badalona, 1963) serà el número dos de la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions europees del proper 9 de juny. Molina s’integrarà a la llista d’Ara Repúbliques, la coalició conformada per Esquerra Republicana, Eh Bildu, BNG i Ara Més (Més per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa), encapçalada per l’eurodiputada republicana Diana Riba.

Llicenciat en Ciències Físiques, especialitat Física de la Terra i el Cosmos, i Doctorand en Comunicació, Tomàs Molina és cap de Meteorologia de Televisió de Catalunya des de 1987. Professor associat de la Universitat de Barcelona des de l’any 2000, és ambaixador del Pacte Europeu pel Clima de la Comissió Europea i membre del consell d’administració del servei meteorològic de Catalunya des de la seva fundació.

Amb la incorporació de Molina, Ara Repúbliques reforça el seu perfil ecologista amb una figura destacada en l’àmbit de la lluita contra el canvi climàtic, amb l’objectiu de seguir construint una Europa de nacions lliures, socialment justa, verda, feminista i capaç de parar els peus a l’extrema dreta.