Eva Baró Ramos

Barcelona 23 octubre 1974

Secretària de Gestió del Coneixement

És regidora a l’Ajuntament de Barcelona i diputada d’Esquerra Republicana a la Diputació de Barcelona. Anteriorment ha estat diputada del Parlament de Catalunya entre el 2017 i el 2019.

És psicòloga especialista en metodologia de recerca en ciències socials i de la salut per la UB. Durant molts anys s'ha dedicat a la recerca en biomedicina i en salut pública. Ha publicat en revistes especialitzades internacionals i va ser empresària d'una petita consultora del sector sanitari dedicada al disseny, execució i anàlisi de projectes de recerca i desenvolupament de l’àmbit clínic, després d'haver tingut diversos càrrecs tècnics i gerencials en pimes del sector (1998- 2015).

En l’àmbit cívic, és membre dels Castellers de Barcelona, dels quals va ser cap de colla els anys 2007 i 2008.

Milita a Esquerra Republicana des del 2008. Ha estat vicesecretària de Coordinació Interna i Secretària d’Organització de la Federació Regional de Barcelona, com també responsable de la campanya territorial per a les eleccions locals del 2015 a Barcelona. És l’actual secretària de Gestió del Coneixement d’Esquerra Republicana.