Eva Baró

Barcelona 23 octubre 1974

Secretària de Gestió del Coneixement

Diputada al Parlament de Catalunya per Barcelona

Eva Baró és psicòloga i empresària, i una membre activa dels Castellers de Barcelona. Durant molts anys s'ha dedicat a la recerca en biomedicina i en salut pública. Ha publicat en revistes especialitzades internacionals i va ser empresària d'una petita consultora, després d'haver ocupat diversos càrrecs tècnics i generencials en PIMEs del sector (1998- 2015). En l’àmbit polític, actualment és Secretària de Gestió del Coneixement d’Esquerra Republicana, Vicesecretària de Coordinació Interna i Secretària d’Organització de la Federació Regional de Barcelona. L'any 2015 s'incorpora al Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona per portar el gabinet del President de grup. Davant dels atacs que pot rebre el partit en aquest moment polític tan complex, assegura que “som la força motor de tot el que ha passat, la força honesta, sense cap cas de corrupció, amb una trajectòria i capital polític i humà important. Ens hem de sentir orgullosos de pertànyer a ERC”.

  • Llicenciada en Psicologia i especialista en metodologia de recerca en ciències socials i de la salud per la Universitat de Barcelona.
  • Va ser empresària d’una PIME del sector sanitari dedicada al disseny, execució i anàlisi de projectes de recerca i desenvolupament de l’àmbit clínic.

Membre dels Castellers de Barcelona, dels quals va ser cap de colla els anys 2007 i 2008

  • Secretària de Gestió del Coneixement d’Esquerra Republicana.
  • Vicesecretària de Coordinació Interna i Secretària d’Organització de la Federació Regional de Barcelona d’ERC (2012- 2015).
  • Va ser la responsable de la campanya territorial per a les eleccions locals del 2015 a Barcelona.
  • Milita a Esquerra Republicana des del 2008.

Diputada al Parlament de Catalunya des del 2018