Imatge de l'assemblea territorial de Barcelona / ERC Barcelona
Imatge de l'assemblea territorial de Barcelona / ERC Barcelona

Més de 2.500 militants han assistit a les 13 assemblees territorials

La militància d’Esquerra Republicana ha participat al llarg d’aquesta setmana en 13 assemblees territorials arreu de Catalunya. Unes reunions que se celebren periòdicament i que donen veu i implicació als milers de militants del partit. En aquesta ocasió, els membres de l’Executiva Nacional, Isaac Peraire, Marta Vilalta, Eduard López, Sus Martí, Lluís Salvadó i Marta Vilaret han exposat davant de més de 2.500 militants els reptes polítics més immediats, com ara el debat de política general o l’agenda antirepressiva; i han explicat els recents canvis a l’Executiva Nacional. Però, sobretot, s’han aprofitat aquestes trobades per compartir, debatre i millorar el posicionament estratègic que segueix el partit per guanyar la República i que es va presentar dissabte al darrer Consell Nacional de la formació política.

Som una organització que, malgrat els cops duríssims que hem rebut, som capaços de refer-nos, d'agafar el lideratge i de ser la formació referent en el desenvolupament d'aquest període transcendent
Isaac Peraire Vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització d'Esquerra Republicana

Per al vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització d’Esquerra, Isaac Peraire, “en aquestes assemblees hem vist que som una organització que, malgrat els cops duríssims que hem rebut, com cap altra, som capaços de refer-nos, d'agafar el lideratge del moment i de ser la formació referent en el desenvolupament d'aquest període transcendent del nostre país”, ha explicat.

En aquest sentit, Peraire ha posat en valor la participació i implicació de la militància, “que no renuncia a res, que vol guanyar i que està preparada per a fer-ho. Volem guanyar i tenim proposta estratègica per assolir aquest objectiu”, i ha afegit que Esquerra es referma com a organització assembleària, apoderant la militància. De fet, cada trimestre el partit ha celebra aquestes assemblees territorials per posar en comú l'actualitat política i definir conjuntament l'estratègia i el posicionament dels republicans.

Etiquetes