Reyes: 'Aquest Parlament crea lleis per donar respostes a les famílies d'aquest país i l'Estat les recorre i el TC les suspèn'

El diputat de Junts pel Sí Eduardo Reyes ha lamentat aquest matí que, mentre el Parlament de Catalunya genera mecanismes per millorar la vida dels catalans i ajudar els que més pateixen, el govern espanyol els tomba. 'Aquest Parlament crea lleis per donar respostes a les famílies d'aquest país i l'Estat les recorre i el Tribunal Constitucional les suspèn', ha dit Reyes durant la sessió de control al Govern, en una pregunta derivada de la suspensió parcial per part del Tribunal Constitucional (TC) de la Llei 24/2015, que inclou mesures per fer front a l'emergència habitacional i la pobresa energètica.

'No estem parlant de competències, sinó de la vida de la gent dels nostres barris. Això és justament el que espero del meu país: que estigui al costat dels més vulnerables i que no suspengui al meu Parlament quan ho intenta', ha afegit Reyes, que ha fet una defensa de la lluita pel benestar dels ciutadans. 'No sóc independentista per una qüestió de banderes, no sóc independentista per una qüestió de sentiments, ho sóc perquè cada vegada tinc més clar que aquesta és l’única manera d’ajudar a la gent. I cada vegada ens queda més clar que només ho podrem fer quan no depenguem de l’Estat i del TC', ha sentenciat el diputat.



Intervenció del diputat Eduardo Reyes al ple del Parlament.  

Etiquetes