Bosch a Montoro: 'Vostès perdran perquè es dediquen a prohibir, destruir i amenaçar'

El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, Alfred Bosch, ha preguntat aquest dimecres al govern espanyol quina si té alguna proposta per tal que els catalans puguin expressar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya i li ha demanat que ‘almenys aporti una idea’.

Bosch ha retret a Montoro que ‘es dediquen a fer de Terminator polític. Destrueixen. Quan va arribar l’Estatut el 2006 el van impugnar i ara es mosseguen les ungles. Quan va arribar el pacte fiscal el van negar, i ara se n’arrepenteixen. I arribarà un dia en que es mossegaran les ungles per haver prohibit la consulta’.

Perquè, segons Bosch ‘votar és una solució; és una manera de resoldre les coses pacíficament, cívicament i democràticament’ ha afirmat mentre ensenyava una papereta del 9N, i ha lamentat que l'executiu de Rajoy ‘no ho vulgui admetre’. ‘Vostès perdran perquè es dediquen a prohibir, a destruir i a amenaçar’, ha conclòs.

Durant el seu torn de paraula, Cristóbal Montoro, ha insistit en defensar ‘la Constitució i les lleis’, i ha instat a Alfred Bosch a proposar la reforma de la Constitució.