Bosch: 'El diàleg no és només de parlar amb els que pensen com tu'

El president del grup municipal de Barcelona, Alfred Bosch ha participat avui de l’inici de la campanya La República que farem a Barcelona. ERC-Barcelona ha organitzat un total d’11 parades repartides per la capital catalana aquest dissabte, unes parades que han de servir per escoltar les propostes dels ciutadans sobre la República que farem. 
 
Per a Bosch aquesta proposta és una manera de defensar el diàleg, ‘el que escolta a la gent, el diàleg que permet que al carrer i a les urnes es pugui expressar’. En resposta a les paraules del portaveu del govern espanyol,  Méndez de Vigo, sobre imposar el diàleg, el republicà ha explicat que nosaltres el ‘diàleg l’entenem com aquell que passa pel carrer i la participació, per parlar amb la gent, que informa del que volem pel futur de Barcelona i el país. Per això som aquí, no es tracta només de parlar amb els que pensen com tu i passant pels tribunals. El nostre diàleg va de baix a dalt, passa per parlar amb la gent, per explicar les propostes a tot arreu i acabant amb les urnes. La cimera del 23 de desembre és diàleg’. 
 
 
Bosch ha afegit que  ‘a Barcelona oferim també una alternativa de diàleg. Volem que es defensi Barcelona a tot arreu’ i per això ha defensat que al Parlament la gent de Colau  ‘no presenti una esmena a la totalitat i que s’obrin a parlar del pressupostos’ això i retirar la qüestió de confiança convocada per l’alcaldessa seria un gest de bona voluntat per demostrar que Colau vol realment negociar. ‘perquè nosaltres estem disposats parlar de les necessitats de la gent i per fer avançar la ciutat i el país’. 
 
 
La República que farem a Barcelona
 
Un total d'11 parades repartides pels 10 districtes de Barcelona ha donat el tret de sortida de la campanya La República que farem a la capital catalana. El president de la Federació de Barcelona, Robert Fabregat, ha explicat que ‘es vol iniciar el procés de debat i participació per rebre les idees per la república que volem construir. ‘Sempre hem defensat que la independència no és un fi en si mateix sinó que és l’eina per fer un país millor’.  Fabregat ha explicat que al gener es preveu fer un nou acte i que fins l’abril es faran propostes i més de 60 parades a la ciutat.