Rovira: “El 21D la tria és clara o Esquerra o C’s. Guanyem el 155!”

Totes les enquestes dels darrers dies coincideixen que la victòria només està en mans de dos partits: Esquerra Republicana o Ciudadanos

Esquerra Republicana és garantia de defensar Catalunya i de República, i això és el que està en joc el proper 21-D. La secretària general, Marta Rovira, ha insistit durant aquesta primera setmana de campanya en què la tria en aquestes eleccions és mol clara: “O guanya Esquerra Republicana i la democràcia o guanya C’s i el 155”. En definitiva, o aconsegueixen la victòria els de l’A por ellos o els que van posar les urnes l’1 d’octubre.

De fet, totes les enquestes diuen que només Esquerra pot evitar que Rivera i Arrimadas entrin al Palau de la Generalitat, només els republicans poden fer que les institucions del país tornin a estar en mans dels ciutadans el 22 de desembre. “Si guanya Ciudadans, tindrem el túnel fosc del 155 contra l’autogovern instal·lat com a mínim quatre anys. Arrasaran amb tot el que hem construït fins avui”, ha advertit Rovira en reiterades a ocasions.

C's fa campanya contra Catalunya, contra l’escola catalana, no defensen els interessos dels ciutadans catalans, sinó que busquen guanyar vots a l’Estat espanyol
Marta Rovira Secretària general d'Esquerra Republicana

La candidatura republicana ha reivindicat que és l’única opció, el vot útil, que pot frenar a aquells que “volen acabar amb l’escola catalana, amb els mitjans públics, que releguen l’heroi dels atemptats de Barcelona a tasques administratives o que condecoren els policies que van pegar l’1-O als ciutadans”. Esquerra Republicana ha explicat durant els actes electorals que “la marca blanca del PP i d’Aznar fa campanya contra Catalunya, contra l’escola catalana, no defensen els interessos dels ciutadans catalans, sinó que busquen guanyar vots a l’Estat espanyol, tothom sap a qui respon i obeeix”.

És més, segons va dir Carles Mundó des de les Terres de l’Ebre, “el dia 21 cap independentista, cap sobiranista se sentirà feliç si veu que C’s ha guanyat les eleccions, cap independentista s’ho perdonaria”. Per aquest motiu, Esquerra Republicana demana rebentar les urnes el 21-D, que les forces que estimen la república guanyin i Esquerra faci el millor resultat de la seva història perquè els republicans són garantia d’acabar la feina i ser lleial al mandat democràtic dels ciutadans fins al final.