Gaudeix d’un Sant Jordi republicà amb aquestes lectures!

4 llibres republicans per regalar aquesta Diada de Sant Jordi

Arriba Sant Jordi i des d’Esquerra Republicana et volem recomanar aquests llibres republicans per acompanyar-te en aquesta celebració tan especial, ja sigui per regalar o per autoregalar-se.

  • ‘Violència en tres actes’, de Jenn Díaz. Després de denunciar públicament al Parlament que ha patit violència de gènere, la fins ara diputada Jenn Díaz va més enllà i ens explica, a través del seu colpidor testimoni, com el seu procés de víctima ha estat llarg i silenciós a causa de l'estigma que l’acompanya, de tots els estereotips que hi havia al seu voltant en aquell moment i per culpa de no haver-se reconegut com a tal durant molts anys.
  • ‘Idiota!’, de Raül Romeva. Una societat respectuosa amb la diversitat, la pluralitat o la complexitat és una societat inclusiva, cohesionada, sana, i d’aquesta manera arracona els extremismes. El preisdent de la Fundació Josep Irla, Raül Romeva, ha escrit un breu tractat sobre el respecte, un manual que busca combatre la normalització de dinàmiques que empenyen cap a l’ascens de l’extrema dreta i dels feixismes en la nostra societat.

I per als més petits de la casa…

  • ‘Contes des de la presó’, d’Oriol Junqueras. En aquest volum es recullen tots els contes que el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va enviar als seus fills durant la seva injusta reclusió a la presó. Són un total de trenta-set històries il·lustrades per una trentena d’artistes catalans que inclouen llegendes, curiositats científiques, experiments, històries i paraules de tendresa. El resultat és una lliçó de saviesa, dignitat i amor.
  • ‘Les paraules seran sempre lliures’, de Carme Forcadell. L’expresidenta del Parlament explica al seu net per què ha acabat a la presó en un relat il·lustrat ple de tendresa i amor. Aquest llibre és un cant d’esperança que parla d’un recorregut polític carregat de lluita, i de raons per continuar, així com una oda a lluitar per les causes justes, des de l’amor, i plena de futur