‘Estem entregats a fer que el 9N sigui un èxit rotund de participació, una nova mostra que tenim la majoria social per la independència’

La portaveu del Grup Parlamentari d’ERC, Marta Rovira, ha assegurat que ‘tot el partit està absolutament entregat i treballant perquè el 9N sigui un gran èxit. Ha de ser una gran mobilització a favor de la independència’.

Rovira ha explicat que ‘estem entregats perquè el 9N prengui el caire que ha prendre en l’actual context: recollir signatures, mostrar la reivindicació del poble català en defensa del dret a decidir i a poder votar per decidir el seu futur, enviar un clar missatge a la comunitat internacional’.

La portaveu parlamentària d’ERC assegura que ‘el 10N qui tornarà a tenir un problema serà el Govern espanyol que tornarà a tenir sobre la taula la demostració que a Catalunya hi ha una majoria social a favor de la independència’.

‘Tenim tota la legitimitat a demanar que immediatament després del 9N calen unes eleccions i un nou Parlament que ens permeti declarar la independència i exercir-la construint un nou país des de la base, des de la participació de tots els ciutadans per assolir un país lliure i just socialment. Tenim tota la legitimitat perquè tenim un mandat democràtic que ja es va expressar a les urnes a les darreres eleccions del 25N del 2012’, ha reblat Rovira.

Etiquetes