Jordà reclama el traspàs del Prat i una gestió ‘pròxima i moderna’

El PP ha rebutjat aquest dimecres la moció plantejada per Esquerra Republicana de Catalunya en què reclama una gestió de l'aeroport del Prat ‘pròxima, moderna i que es coordini amb les institucions catalanes’. Així ho ha manifestat la diputada d'Esquerra, Teresa Jordà, que ha lamentat que ‘el projecte urgent per a la privatització de la xarxa estatal d'aeroports’ impulsat pel govern espanyol és un instrument més de la seva ‘croada anti-idependentista’.
Jordà ha criticat la ‘visceralitat’ amb què actua el govern del Partit Popular contra Catalunya i també ha lamentat l'ús que fa de la seva majoria absoluta. És per això que la diputada independentista ha anat més enllà i ha reclamat també la gestió de les principals infraestructures i economies catalanes en ‘base dels nostres interessos legítims i a la vertebració del nostre territori’.
La moció d’Esquerra ha rebut el suport de CiU, PNB, IU-ICV, Amaiur i formacions del grup mixt però no s’ha aprovat gràcies als vots contraris de PP, PSOE i UPyD.