Junqueras: 'Tenim una oportunitat com mai l'havíem tingut amb una majoria com mai havíem tingut, farem l'impossible per l'acord'

El president d'Esquerra Republicana , Oriol Junqueras, ha assegurat que insistirà a fer possible l'acord perquè és imprescindible, no volem ni podem prescindir de ningú. 'Tenim una oportunitat com mai l'havíem tingut amb una majoria com mai havíem tingut, farem l'impossible per l'acord'.

Junqueras ha explicat que 'el 27 de setembre les eleccions van determinar una amplíssima majoria, una majoria que no havíem tingut mai i que ens permet dur a terme un repte enorme, una oportunitat que mai no havíem tingut. No desaprofitarem aquesta oportunitat, no ho podem fer, cada dia que passa sense aquest acord és un dia més que segueixen patint ciutadans del nostre país, un dia més sense poder tenir les eines d'un estat per impedir injustícies socials'.

Oriol Junqueras ha insistit que 'Esquerra Republicana seguirà treballant perquè aquest procés sigui el més transversal possible, perquè tothom s'hi senti còmode, perquè cal garantir l'estabilitat per poder construir la República. No es tracta només d'investir un president i nomenar un govern, hem de construir un país i aquest acord ha de ser transversal i ric, com ho és el país, perquè aquí hi trobem la riquesa del que està protagonitzant la ciutadania de Catalunya'.

El president d'Esquerra Republicana ha mostrat de nou la voluntat de fer tot el que calgui per assolir aquest acord i ha recordat que 'els temps no són infinits i hem de ser conseqüents i aprofitar el temps, aprofitem-lo, parlant, negociant, treballant en una taula. Preservem i cuidem el diàleg i les propostes, farem tot el que calgui'.

Etiquetes