Ridao: 'És trist comprovar com CiU és incapaç de construir un discurs propi i en positiu'

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha tornat a denunciar l'actitud de CiU, que s'està mostrant com un Govern 'sense rumb ni objectius' i que instisteix contínuament en 'criticar la tasca de l'anterior Govern'. En un acte de campanya de les eleccions municipals, que ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès, Ridao ha constatat que 'és trist que, després de 7 anys a l'oposició i quatre mesos de Govern, CiU és incapaç de construir un discurs propi i en positiu'.

Per exemplificar aquest fet, Ridao s'ha referit a l'ensenyament, un àmbit en el qual el Govern amenaça amb 'la pèrdua d'hores lectives i l'increment de la ràtio d'alumnes per classe'. El secretari general d'Esquerra ha denunciat la 'falta de voluntat de diàleg amb la comunitat educativa' i el 'nul compromís amb la qualitat educativa', com ho demostra 'la reducció dels recursos a l'escola pública, mentre incrementen les subvencions a algunes escoles de l'Opus Dei'.

Ridao ha insistit, un cop més, en què 'no hem de demanar perdó per res' i ha enumerat alguns dels avenços que s'han aconseguit els darrers anys en matèria educativa. Amb Esquerra al Govern de la Generalitat 'vam impulsar el Pacte Nacional per l'Educació, vam instaurar la sisena hora, vam fer un esforç molt important per millorar l'escola pública i equiparar-la amb la privada, vam incrementar en un 83% la inversió en educació, i hi ha hagut més mestres i més aules d'acollida que mai'.