Rovira: 'El referèndum és imparable perquè té suport social i fonaments jurídics claríssims'

La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha assegurat aquesta tarda que el "referèndum és imparable perquè té suport social i fonaments jurídics internacionals claríssims". En un acte a la Plaça de Sarrià de Barcelona, Rovira ha explicat que "farem el referèndum amb totes les garanties". "És l'única alternativa per sortir d'aquesta cruïlla d'estira-i-arronses. Volem tenir el futur a les nostres mans", ha sentenciat.
 
Davant més de cent persones, la secretària general dels republicans ha explicat que "estem intentant canviar les coses amb els recursos que tenim al nostre abast que, de vegades, són pocs". "No és normal que, des de Catalunya, fem tots els esforços per aconseguir avenços socials, i això sigui suspès i recorregut pel govern espanyol", ha assegurat.
 
Per la seva banda, el diputat al Parlament Gerard Gómez del Moral s'ha mostrat convençut que "de nosaltres depèn que la majoria a favor de la independència i de la democràcia segueixi viva". "Estem en el punt de la història on tanta gent voldria haver sigut. Som aquí perquè molta gent ha lluitat durant molts anys", ha conclòs.

L'acte ha estat presentat pels consellers de districte d'ERC a Sarrià-Sant Gervasi i Les Corts, Guillem Casals i Jordi Castellana.