Sabrià: “L’Estat deu veure amb decepció i desesperació que les seves amenaces no funcionen, ja que el suport al referèndum i la intenció d’anar a votar es manté intacta”

El portaveu d’Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha destacat que les amenaces de l’Estat no estan afectant la determinació dels ciutadans per anar a votar el proper 1 d’octubre. “L’Estat deu veure amb decepció i un punt de desesperació que les seves amenaces no funcionen. Com posava de manifest una nova enquesta publicada aquest cap de setmana, el suport al referèndum i la intenció dels ciutadans d’anar a votar el proper 1 d’octubre es manté intacta”, ha afirmat Sabrià. "Un 64% assegura que anirà a votar al referèndum que convocarà el Govern de la Generalitat, malgrat els impediments”, ha afegit. “Una vegada més, la majoria dels ciutadans de Catalunya manifesta que vol votar, però a més, que ho farà malgrat qualsevol impediment que els vulgui posar l’estat espanyol. Votarem com sempre, el referèndum és imparable. I això els costa de pair”, ha conclòs.

I aquest fet fa que ens amenacin en no seguir-nos enviant els que són els nostres propis diners”, ha explicat. “L’amenaça de l’Estat representa una violació dels drets bàsics dels catalans. L’Estat vol privar als ciutadans dels diners per les farmàcies? Dels diners per pagar els funcionaris?”, ha sentenciat el portaveu republicà. Sabrià ha denunciat que “l’Estat comet un greu error quan ens amenaça amb el FLA, perquè ens amenaça amb prendre mesures que el perjudicaran a ell mateix; i perquè, d’aplicar-les, també perjudicarien al conjunt dels ciutadans catalans siguin independentistes o no ho siguin”. 

D’altra banda, Sabrià també ha criticat la indefinició d’alguns espais polítics davant el referèndum: “Mentre uns no aclareixen la seva posició i d’altres encarreguen paella, bona part de la seva gent en el cas dels comuns volen, demanen a crits votar". "Cal que decideixin, si són l’esquerra de saló que a l’hora de la veritat se suma a què res no canviï i surt a la foto amb el PP i Ciutadans o si se suma a la revolució des de baix més potent que hi ha ara mateix a Europa", ha sentenciat.