Santi Vidal rep el suport d’un diputat de l’SPD preocupat per la judicialització del procés català

El senador Santi Vidal s’ha reunit avui amb el diputat alemany de l’SPD, Bernhard Felix von Grünberg, i amb la doctora en dret alemanya Jutta Hartmann, acompanyats de la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Alemanya, Marie Kapretz.
 
En aquesta reunió  on també ha estat present la periodista alemanya Krystyna Schreiber, han fet arribar a Vidal la seva preocupació per la judicialització del procés català i pel que veuen com una manca preocupant de separació de poders pel fet d’haver inhabilitat el jutge per un treball acadèmic a l’entorn de matèries legals com és la redacció d’un estudi sobre una constitució catalana.
 
Santi Vidal ha mostrat el seu agraïment pel suport rebut i per l’elevat grau de coneixement i interès que desperta el procés català a Alemanya. El senador republicà ha pogut constatar ‘l’estupefacció amb què es viu la resposta judicial del govern espanyol a qualsevol iniciativa del Govern i el Parlament catalans i la negativa al diàleg i a discutir políticament qualsevol proposta a l’entorn del procés català’.

Etiquetes