Simó: 'Esquerra és el partit del sí als models racionals i de futur a la catalana'

La portaveu nacional d'ERC, Anna Simó, ha assistit en representació del partit a la concentració contra el projecte Eurovegas. ‘Esquerra és el partit del sí a les coses ben fetes, als models racionals i de futur a la catalana, però Eurovegas és aliè a la realitat i a la manera de fer catalana, Eurovegas és un model d’ocupació asiàtica innecessari perquè aquí tenim un model turístic madur com és Catalunya i Barcelona’, ha dit Simó.


La presència d’ERC en la concentració contra la instal·lació del projecte Eurovegas a la Plaça Sant Jaume de Barcelona vol significar ‘el nostre sí a un model de creixement, de desenvolupament econòmic, turístic i social respectuós tant amb els recursos naturals del Delta del Llobregat, com confiat en l’economia productiva i el model turístic madur que representen Catalunya, Barcelona i la costa de Barcelona’, ha afirmat Anna Simó.


En contraposició a això, ‘Eurovegas és pa per avui i gana per demà’. Simó creu que ‘hi ha molta gent que pot caure en aquesta trampa perquè alguns fan pressió amb el fet que la comarca del Baix Llobregat té l’índex d’atur alt i la renda per càpita per sota de la mitjana catalana’, declara la portaveu republicana.


Eurovegas és un model que ‘trinxa el Delta del Llobregat, un espai protegit i zona agrícola que ja suporta el pas de moltes infraestructures; el model Eurovegas és la tocada a mort al model que Esquerra defensa’, considera Anna Simó.


En paral·lel a això, la portaveu d’ERC recorda que el grup parlamentari ha presentat moltes preguntes al govern català però aquest ha respost sempre amb evasives. ‘Què tenen a amagar si el model d’Eurovegas és tan bo?’, es pregunta Simó.