Capdevila celebra que la moció d’ERC aprovada per unanimitat permeti el manteniment de totes les places dels treballadors dels centres de justícia juvenil

La diputada d’ERC, Carme Capdevila, ha celebrat que l’aprovació de la moció presentada per ERC per la unanimitat dels grups parlamentaris del Parlament permetrà mantenir totes les places dels treballadors destinats a centres de justícia juvenil, inclosos Montilivi els Til·lers.



Capdevila a més ha destacat que ‘a partir d’aquesta moció s’acorda donar veu als equips educatius, directius i tècnics, per tal d’aportar la seva experiència i professionalitat de cara a racionalitzar els recursos i fer-ne una gestió més eficient’. La diputada d’ERC ha explicat que ‘la racionalització de la despesa no afectarà el nombre de places dels centres i per tant es garantirà la no sobreocupació dels centres’.



Amb l’aprovació d‘aquesta moció es garanteix la continuïtat del model i Capdevila ha volgut ‘donar per fet que el Govern complirà una moció que és un mandat parlamentari i que ha rebut el suport de totes les forces polítiques de l’arc parlamentari’. De la mateixa manera des d’ERC es dona per fet que també es complirà la moció que insta a mantenir oberts les centres de Montilivi i els Til·lers aprovada al Parlament.