Els verds europeus també critiquen Vidal-Quadras

Asseguren que les paraules del vicepresident del PE no es poden considerar ni tractar com a "meres opinions personals" degut al càrrec que ocupa

El grup dels Verds al Parlament Europeu (PE) ha mostrat aquest dijous el seu rebuig a les polèmiques declaracions del vicepresident del PE, Alejo Vidal-Quadras, i les ha qualificat "d'escandaloses".

Daniel Cohn-Bendit i Rebecca Harms, copresidents del grup, han enviat una carta signada al President del Parlament Europeu, Martin Schulz, on també han expressat la seva disconformitat amb la valoració de Schulz sobre les declaracions de Vidal-Quadras. Fa uns dies, el President del PE va valorar que "les observacions no van ser fetes pel senyor Vidal-Quadras en qualitat de vicepresident del Parlament Europeu". Segons els verds europeus, Vidal-Quadras ocupa un càrrec de molta responsabilitat dins el Parlament Europeu i les seves declaracions no se'n poden desvincular. O el que és el mateix, no es poden "considerar ni tractar com a meres opinions personals" degut al lloc que ocupa dins el Parlament.

La carta conclou amb el desig del partit a tractar i discutir aquest tema en la propera Conferència de Presidents a Strasburg.