ERC referma la seva aposta per impulsar una llei contra la homofòbia

Anna Simó treballarà al costat del col•lectiu LGTB per fer possible l’aprovació de la llei

La Vicepresidenta 1ª del Parlament, Anna Simó, i el Coordinador de Polítiques LGTB d’ERC, Xavier Florensa, s’han reunit  al Parlament amb les entitats que lideren la campanya per l’aprovació d’una llei contra la homofòbia (el Casal Lambda, la Coordinadora de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya, el Front d’Alliberament Gai de Catalunya i Famílies Lesbianes i Gais).

Simó ha refermat el compromís d’ERC amb la llei contra la homofòbia i ha apostat per treballar al costat de les entitats LGTB per tal de poder aprovar-la amb el major consens possible. Durant la passada campanya electoral, el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, ja va subscriure el 'compromís per una llei contra la homofòbia' que impulsaven aquestes entitats.

La llei contra la homofòbia és una vella reivindicació del moviment LGTB. Esquerra va impulsar un primer projecte de llei durant la seva etapa al Govern, que va ser debatut i consensuat amb les entitats en el marc del Consell Nacional LGTB. Malauradament, durant l’anterior legislatura no es va aconseguir que el govern de CiU tirés endavant la llei.

Etiquetes