Rufián, al PSC: 'Tenen la consciència tranquil·la sabent que hi ha companys a la presó per haver posat urnes?'

Gabriel Rufián ha reivindicat el dia de Sant Jordi com una de les jornades més boniques de l'any i ha lamentat que els socialistes no hagin fet "absolutament res" per condemnar el fet que hi hagi presos i exiliats que no poden gaudir la diada

El candidat al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha atès aquest matí els mitjans de comunicació en un passeig de Gràcia farcit de roses, llibres i un intens ambient festiu. Rufián ha aprofitat la Diada de Sant Jordi per reivindicar aquesta tradició. "Avui és un dia extraordinari; és potser el dia més bonic de l'any en el qual un país sencer es regala cultura i amor", ha explicat el republicà. En aquest sentit, ha lamentat que hi hagi persones que, "pel simple fet d'haver fet un referèndum, avui no puguin estar passejant per aquests carrers amb les seves famílies".

Poden dormir per les nits sabent que hi ha companys nostres que avui són a la presó per haver posat urnes i paperetes i que ells no han fet absolutament res per condemnar-ho?
Gabriel Rufián Candidat d'Esquerra a les eleccions al Congrés

El candidat ha interpel·lat directament a la cúpula de partit socialista, a qui ha preguntat "si tenen la consciència tranquil·la i poden dormir per les nits sabent que hi ha companys nostres que avui són a la presó per haver posat urnes i paperetes i que ells no han fet absolutament res per condemnar-ho públicament". A continuació, Rufián s'ha dirigit als simpatitzants, militants, votants i "bona gent que encara vota aquest PSC i que els hi fa tanta vergonya i tanta ràbia com a nosaltres que els nostres companys a la presó i a l'exili no puguin gaudir amb els seus éssers estimats aquest dia". "Els diem que confiïn amb nosaltres i que si són socialistes, catalanistes, antifeixistes, demòcrates i amants de la llibertat i la justícia social, són dels nostres, els defensarem tant o més que el seu partit" ha conclòs Rufiàn.