Prou violència masclista

La portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Anna Simó, amb motiu de la celebració del dia internacional contra la violència envers les dones ha mostrat el 'rebuig envers la violència masclista, un rebuig que cal mostrar els 365 dies de l'any i cal lluitar-hi amb totes les eines'. Anna Simó ha recordat que la violència masclista és considerada per l'ONU com un gran crim encobert.

La portaveu republicana ha lamentat que aquest any hi ha 12 dones mortes per violència masclista i és només la punta de l'iceberg d'un problema on sorgeixen noves formes de violència associades també als joves com les formes de control a través de les xarxes socials i eines de comunicació .

Simó ha lamentat també que en aquesta lluita no ajuda l'actitud del Govern espanyol que emmascara les dades tenint només en compte a l'hora de fer estadística els casos de dones que han necessitat hospitalització. Aquest comportament amaga les dades reals d'un problema agreujat per la crisi i fa que no es posin totes les eines necessàries per lluitar contra la violència masclista amb totes les forces.

Etiquetes