Simó: 'Una mala pregunta abocaria el procés a un cul de sac''

La portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Anna Simó, ha explicat que ens trobem en l'escenari i moment clau que arriba amb la fi de l'actual període de sessions marcat a com a data límit per fixar data i pregunta de la consulta. En aquest punt Simó des d'Esquerra ha deixat ben clar que 'una mala pregunta abocaria el procés a un cul de sac i hipotecaria durant dècades el procés que ha engegat la ciutadania' i 'no abonarem un frau a la ciutadania'.

En aquest sentit des d'Esquerra es fa una crida en primer lloc a la ciutadania de Catalunya perquè 'ens ajudin a seguir pressionant per la data del 2014 i per una pregunta clara i honesta. Depèn de la ciutadania, han de ser conscients de la seva força'. En segon lloc Simó ha expressat la 'crida als partits per tal que facin pública quina és la seva pregunta perquè de moment només Esquerra Republicana ho ha fet. No sabem si no la fan pública perquè no seria presentable o acceptable públicament o perquè encara no saben que volen preguntar'.

La portaveu nacional d 'Esquerra Republicana també ha expressat la 'necessitat que el president Mas convoqui els líders dels partits al Palau de la Generalitat per parlar de la pregunta i la data i poder complir aquest compromís assolit amb la ciutadania'.

Etiquetes