Alfred Bosch es fa militant d’Esquerra Republicana

Alfred Bosch s’ha fet militant d’Esquerra Republicana de Catalunya avui acompanyat dels seus avaladors, Oriol Junqueras, president del partit i Jordi Portabella, el seu predecessor com a president del grup municipal dels republicans a l’Ajuntament de Barcelona. Bosch ha explicat que 'em faig militant perquè ERC ha demostrat ser la força més generosa, oberta a la societat i que sempre ha demostrat saber anar més enllà de les sigles pròpies incorporant independents'. 'Es tracta de normalitzar una situació després d’uns anys representant ERC, amb aquest gest miraré de retornar una modestíssima part de la confiança donada, ho devia', ha dit el líder municipal.

Bosch ha agraït a Junqueras i Portabella que hagin estat els seus avaladors. El republicà ha assegurat que 'ja era d’ERC de cor i ara ho sóc amb tots els ets i els uts' i ha animat a la societat a comprometre’s per assolir la República Catalana a partir del 27S.

D’altra banda, Oriol Junqueras ha recalcat que Alfred Bosch és un exemple de l’obertura del partit a la societat. El president d’ERC ha recalcat que 'sempre hem volgut assemblar-nos a la societat a la qual volíem representar'. L’any 2011 els republicans van proposar a l’escriptor i historiador que encapçalés la llista d’ERC al Congrés dels Diputats. Actualment Bosch és el president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona.

Etiquetes