Arnau: 'El PP només s'ha atrevit a aprovar l'ERO de RTVV a l'agost i de matinada, com els delinqüents'

Davant l'aprovació de l'ERO de Radiotelevisió Valenciana, la secretària general d'Esquerra Republicana del País Valencià, Núria Arnau, ha manifestat que 'el PP ni tant sols s'ha atrevit a aprovar aquesta barbaritat que deixa 1198 famílies al carrer de dia, sinó que han hagut d'esperar a fer-ho en ple mes d'agost, i de matinada, sense cap tipus de vergonya. La direcció de l'ens no ha volgut negociar absolutament res amb els treballadors que havien proposat alternatives per a fer viable l'empresa sense que els treballadors hagueren de pagar el preu dels contractes a empreses externes a preus exorbitats, i de la mala gestió i la corrupció dels seus directius, alguns d'ells directament imputats'.

Segons Arnau, 'amb aquest ERO, el Partit Popular ha demostrat una vegada més quines són les seues pretensions, acabar un per un amb tots els serveis públics, i els mitjans de comunicació no són una excepció. Com amb la sanitat o l'educació, volen fer negoci amb el nostre benestar i el nostre dret a una informació plural i de qualitat, un dels pilars de la democràcia. Després de l'ERO, veurem com el que hauria de ser un servei públic, s'esquartera per vendre'l a les empreses dels seus amics, per exemple el marit de la secretària general del PP Maria Dolores de Cospedal fet que no suposarà cap estalvi per als valencians, al contrari'.

La dirigent republicana ha volgut afegir que 'des d'Esquerra Republicana del País Valencià volem manifestat el nostre total suport als treballadors i treballadores d'RTVV afectats i que recorreran als tribunals, així com el nostre suport a les iniciatives en favor d'una televisió pública, en valencià, plural, sense corrupció i de qualitat'.