Bosch: ‘És prioritari garantir el plat a taula als conciutadans més necessitats’

El candidat d’ERC-RCat-Catalunya Sí al Congrés espanyol, Alfred Bosch, ha explicat, acompanyat per l’activista social Manel Pousa, que cal prendre mesures urgents per assegurar que tots els ciutadans tinguin el plat a taula. ‘Entre aquest octubre i el març de l’any vinent, 175.000 catalans deixaran de rebre el subsidi d’atur i, per tant, és imprescindible garantir la distribució gratuïta d’aliments’, ha argumentat Bosch.

Segons el candidat de la coalició independentista, l’Estat espanyol hauria d’aportar els estocs d’aliments que el Fons europeu d’excedents alimentaris ha anunciat que deixaria de proveir. ‘Demanem que per una vegada a la vida l’Estat espanyol s’avanci als esdeveniments i comenci a preparar una ajuda bàsica alimentària als ciutadans que deixin de rebre l’atur i que tinguin dificultat fins i tot per adquirir aliments’, ha dit Bosch.

El candidat independentista s’ha reunit amb un grup de persones que treballen per inserir-se a la societat, i els ha expressat la necessitat d’ajudar la gent que penja d’un fil. També els ha explicat que la coalició ERC-RCat-Catalunya Sí s’oposa frontalment a la cadena perpètua.

Etiquetes