ERC és la garantia d'un país nou, d'un país per a tothom

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha explicat que necessitem un mandat democràtic per tal d'esdevenir un estat i aquestes properes eleccions són una oportunitat d'assolir aquest mandat democràtic

El president d'ERC, Oriol Junqueras, davant del Consell Nacional d'ERC s'ha mostrat orgullós que el discurs que ERC treballa des dels 90, ara sigui el discurs hegemònic del país. Junqueras citant Gramsci, ha dit que un cop assolida l'hegemonia de les idees , cal eixamplar encara més l'hegemonia social i treballar fermament per assolir l'hegemonia política. 'La nostra obligació és intentar fer el millor resultat possible perquè ningú dubta del nostre compromís i el volem culminar de la millor manera possible, perquè som la garantia d'un país nou, i d'un país nou per a tothom; inclusiu, integrador i amb igualtat d'oportunitats'.

Junqueras ha explicat que 'potser no serem la força hegemònica del país, però el nostre objectiu ha de ser intentar-ho amb totes les forces perquè d'aquest intent, no en depèn només el resultat d'aquestes eleccions, sinó també el futur del país i els resultats de futures eleccions'. 'Una part del fruits que puguem recollir ara els vam sembrar en moments molt més difícils, de la mateixa manera que les llavors que ara plantem poden germinar en el futur', ha reblat.

El president d'ERC ha volgut recordar les persones i col·lectius que passen més dificultats arran de la crisi i per aquest motiu ha dit que 'la independència no només és bona sinó que és extraordinàriament urgent'.

'Per tal d'assolir el reconeixement no esperem que ens facin la feina, no esperem a tenir tot el context internacional a favor sinó que ens cal un mandat democràtic i aquestes eleccions són una oportunitat per poder disposar d'aquest mandat', ha explicat Junqueras

Junqueras assegura que 'ERC transmetrà serenor i confiança basades en la suavitat de les formes, la claredat del discurs i la contundència en allò que volem pel nostre país'.

Etiquetes