ERC exhibeix els noms de Treserras, Ramentol i Alsius com a exemple del seu compromís envers el model d’un CAC professional i independent

El diputat d’ERC, Carmel Mòdol, ha explicat que ‘avui s’ha certificat la defunció del CAC, de les finalitats i objectius amb que va néixer i s’ha segellat el pacte de ferro que mantenen CiU i PP en matèria de mitjans de comunicació i que es va iniciar amb l’autèntica contrareforma que va ser la modificació de les lleis de l’audiovisual de Catalunya’. Mòdol assegura que aquest pacte contra el país ha afectat TV3, Catalunya ràdio, la COM, l’ACN i finalment el CAC.



Mòdol ha preguntat ‘quina consideració tindrà aquest Parlament a ulls dels ciutadans, quina ambició de país demostrarem si el candidat que tothom reconeix com el més idoni per ser conseller queda fora de l’elecció’. El diputat d’ERC ha destacat que ‘en aquesta ocasió s’ha renunciat a l’ambició de les idees i al reconeixement de la competència i la professionalitat’.



Mòdol ha conclòs que ‘de fet, en les circumstàncies d’austeritat retalladora en què estem immersos, un CAC intervingut és clarament sobrer, no farà cap servei i , tant per tant el poble de Catalunya es pot estalviar els sous de Consellers i President i que sigui un Director general del Govern qui actuï’.



Carmel Mòdol ha destacat que les propostes d’ERC sempre han anat en la línia de reconèixer la idoneïtat i competències dels candidats i ha destacat els noms de Tresserras, Ramentol i Alsius, el candidat que avui proposaven juntament amb ICV-EUiA i que no ha rebut el suport necessari.