Rovira i Sabrià lideraran el grup parlamentari d'Esquerra Republicana

El partit ha registrat la constitució del grup que passarà a denominar-se Republicà

La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, serà la presidenta del grup parlamentari i Sergi Sabrià en serà el portaveu. El partit ha registrat aquesta tarda la constitució del grup que passarà a denominar-se Grup Republicà i també ha fet l'adscripció de tots els seus diputats i diputades.

Rovira ja era la portaveu del grup parlamentari de Junts pel Sí la darrera legislatura i també ho va ser l'anterior legislatura amb el grup d'Esquerra Republicana. Ara farà un pas endavant i assumirà la presidència. En el cas de Sabrià, ja era el portaveu del partit, però no ho havia estat encara al grup parlamentari. A més de portaveu nacional, Sabrià també és el vicesecretari general d'Imatge i Comunicació del partit.

La secretària general d'Esquerra ha volgut agrair el suport del grup parlamentari i ha encoratjat a tots els diputats i diputades a seguir la feina. “Som en una cruïlla històrica i ara més que mai hem de seguir defensant la democràcia i els mandats sorgits de les urnes”, ha destacat Rovira. “Sabem el que ens hi juguem, col·lectivament i individualment, i com sempre hem fet a Esquerra Republicana seguim endavant. El poble ha triat i no renunciarem, tancarem acord i farem fora el 155”, ha afegit.

El nou portaveu d'Esquerra al Parlament ha destacat que cal fer un pas endavant en les circumstàncies actuals: “És un orgull i un honor poder ser la veu d'Esquerra Republicana també al Parlament de Catalunya. Som una de les legislatures més excepcionals i cal que tots fem un pas endavant per defensar les institucions, la democràcia i les nostres conviccions”, ha afirmat.