Una bona participació aquest diumenge seria una primera victòria pel país

El candidat d'Esquerra Republicana – NECat – Catalunya Sí a les eleccions al Parlament Europeu, Josep-Maria Terricabras, ha fet una crida a la participació en un acte celebrat davant del Mercat de Santa Caterina de Barcelona: 'Una bona participació a les eleccions d'aquest diumenge seria una primera victòria pel país, seria la imatge d'una gent que s'interessa pel país i per Europa'. Terricabras ha explicat que 'si som escollits anirem a Europa a defensar la llibertat i la justícia social'. 'I en això no ens guanyarà ningú, perquè són els valors que volem continuar defensant', ha reblat.

El també candidat a les eleccions al Parlament Europeu, Ernest Maragall, per la seva banda, ha volgut destacar la bona feina feta aquestes setmanes per una candidatura 'magnífica, compromesa i apassionada'. Maragall ha afirmat que 'aquells que vagin a votar diumenge votaran també pels que ja no hi són, pels joves que encara no poden votar i per aquells que són fora i als quals l'Estat no els deixa votar'. El número 2 de la candidatura ha demanat el vot 'per construir Catalunya i renovar Europa'.

Per últim, el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha recordat que 'per poder votar el 9 de novembre ens ho hem de guanyar cada dia, i el 25 de maig és una bona oportunitat'. Segons Junqueras, 'Europa ens jutjarà pel que passi diumenge'. El president d'Esquerra Republicana ha demanat als ciutadans que 'optin pels que sempre ho tenim clar'. 'Perquè no ens rendirem cansarem, no ens cansarem i no ens resignarem i estarem al costat dels ciutadans del nostre país, com hem fet sempre', ha reblat.